שייק בריאות

שייק היא דרך קלה להכנה ולעיכול להכניס פירות, ובהמשך גם ירקות, תכולה גבוהה של ויטמינים
ומינרלים, החיוניים לתהליכים נוגדי דלקת ולשיפור חיידקי המעיים. השייק מתאים לאנשים הסובלים
מקרוהן, קוליטיס, דיברטיקוליטיס, גסטריטיס ורפלוקס. אנשים עם תסמונת מעי רגיש יכולים
להתנסות בו גם, אך יש להתאים לרגישות אישית לפרוקטוז.
מומלץ מאוד להכין את השייק בבלנדר ואקום לשימור מירבי של הערך התזונתי

אופן ההכנה

רוחצים ומקלפים את כל הפירות, כולל התמרים )תחת זרם מים(. פורסים לרבעים, מוציאים
את כל הגרעינים. מעבירים לבלנדר, מוסיפים את הנוזלים בהדרגה, טוחנים בלחיצות קצרות
עד לקבלת מסה סמיכה ואחידה. מעבירים לכוסות ואוכלים בהנאה!
*הערה: המתכון אינו בגדר המלצה אישית, אלא הצעה בלבד. המלצות אישיות יש להתאים
במסגרת ייעוץ אישי
בתיאבון ולבריאות!

חומרים לשייק פירות בריא, טעים ומשביע

בשלב אדום מומלץ להתחיל משייק ממרכיב אחד, וככל שהעיכול מאפשר- להתקדם להוספת
מרכיבים נוספים, בשלבים צהוב וירוק

 

חומרים ל-2 מנות:
בשלב אדום )שלשולים / היצרות(
3-2 בננות בשלות מאוד)אך לא חומות(
1 פפאיה קטנה בשלה או 2/1 גדולה.
משלב צהוב- כל הנ"ל +
1 כוס קוביות מלון
משלב ירוק – כל הנ"ל +
2 תמרים מסוג מג'הול אורגניים, מקולפים
2/1 כוס נבטי אלפלא או נבטי ברוקולי

 

2/1 כוס מים או חלב שקדים אורגני או משקה רפואי / קומפליט מבית ג'וס פלאס )דברו איתנו
להזמנה מקוונת(.

Pin It on Pinterest

Share This
דילוג לתוכן