ממרח "חומוס" עדשים כתומות

דרך נפלאה להוסיף ממרח בריא וקל לעיכול

טבעי לחלוטין, עשיר בברזל, חלבון צמחי, אשלגן ואבץ.
בתיאבון ולבריאות!

אופן ההכנה

עדשים – שטיפה, הרתחה, בישול במים שניים (חובה לבעלי מעי רגיש!)
להחזיר את העדשים לסיר, להוסיף מים לכדי כיסוי ולבשל עד שהעדשים רכים ומתפוררים
להוסיף טחינה, מיץ לימון ותבלינים
לערבב היטב עד לקבלת עיסה אחידה, אם צריך – ניתן להעביר במטחנת מזון
לחלק לקופסאות קטנות ולשמור במקפיא.

רכיבים ל-12 מנות

2 כוסות עדשים אדומים – להשרות 8-12 שעות (שלב חיוני לבעלי מעי רגיש!)
2 כפות טחינה גולמית איכותית (אפשר מלאה, לא חובה)
2-3 כפות מיץ מלימון טרי
1שן שום, מלח אטלנטי לא מעובד
כמון (מומלץ, מסייע להפגת גזים)

Pin It on Pinterest

Share This
דילוג לתוכן