סדנה חד פעמית!
סדנת בישול RealFood
על טהרת עקרונות המזון המבריא של דרך הבטן
20.11.20 | 10:00
לתזונה יש השפעה ישירה על ריפוי מחלות מערכת העיכול.
זאת עובדה מוכחת מדעית וגם מוכרת לנו מהקליניקה של דרך הבטן- שם אלפי מטופלים שינו את מצבם מקצה לקצה בזכות התזונה.
ועם זאת, לעיתים לא קל להכין לעצמך ארוחות,
המגוון די מצומצם,
יש מחסור בזמן
ושוב ושוב חוזרים לדפוסים ישנים ומזיקים או שמוצאים עצמינו מתוסכלים.
אם גם אתם מרגישים כך, בטח תשמחו לשמוע על הסדנה המיוחדת שבישלנו לכם כאן!
סדנת בישול בריא עם קולינרית בריאותית ומתכונאית אמיתית, על טהרת העקרונות התזונה המבריאה של דרך הבטן
להשתתפות בסדנה מילאו את הפרטים כאן 👇🏼
מה נכין יחד ?
קרפצ'יו סלק או דלעת
קציצות דגים ותרד על מצע קרם ירקות שורש
ניוקי עוף בפסטה דלעת ורוטב גהי עשבי תיבול
קרם ברולה מנגו ונגיעות פטל
אפשרות לטטקי פילה וירקות בציר או פילה מבושל בציר
מי מנחות את הסדנה?
עדי זוסמן
דיאטנית קלינית, מייסדת מרכז דרך הבטן
המרכז לבריאות מערכת העיכול
ובית הספר של דרך הבטן להכשרות וקורסים לדיאטנים ואנשי מקצוע
ממובילי הגישה האינטגרטיבית בארץ הרואה את הגוף והנפש כשלם ומשלבת רפואה קונבנציונלית עם מסורות תזונה
ענת פרנק
ענת פרנק – מייסדת מרכז אוכל אמיתי RealFood, יועצת קולינרית ומתכונאית של מטבח אחר, מטבח מרתק, נטול גלוטן וסוכר מעובד. בשלנית, מתכונאית, חיה נושמת קולינריה מעשית, עוסקת בפרקטיקה של מזון משקם ומבריא עם מכנה משותף: ללא גלוטן, ללא סוכר מעובד, מחומרי גלם ומרכיבים טבעיים בלבד.
כמה עולה ההשתתפות?
מחיר ההשתתפות בסדנה כה מושקעת ועשירה הוא 160 ש"ח
אבל!
לאור המצב במדינה, החלטנו להוריד את המחיר ולהציע את הסדנה ב 120 ש"ח בלבד
המחיר המוזל תקף להרשמה עד יום ה׳ 19.11. ביום הסדנא- ההרשמה תתאפשר רק במחיר המלא.