סדנת התססה ומזונות פרוביוטיים

בואו ללמוד לאזן את המיקרוביום באמצעות מאכלים פרוביוטיים!

סדנה חד יומית, במטבח הפרטי שלי

בו נלמד להכין את המזונות שאפשר להוסיף לתפריט היומי כדי שהבטן שלכם

תחייך אליכם בהוקרת תודה

מה נלמד להכין?

  • צנצנת ירקות כבושים
  • מי קפיר
  • קמבוצ'יה
  • גור מחמצת

כולל מתכונים מפורטים!

איפה ומתי?

יום ו' 08.04.22, 09:00-12:00.

במטבח הפרטי של עדי זוסמן

מה גובה ההשקעה?

עלות 667 ₪ (570 ₪  + מע"מ).

 20% הנחה להרשמה מוקדמת עד 25.03.22 :

534 ₪ בלבד ( 456 ₪ + מע"מ)

 

נ.ב. סדנת ההתססה – בכפוף למספר הנרשמים ולא יותר מ 12 משתתפים. מהרו להרשם!

מי אני ולמה ללמוד ממני?

נעים מאוד- עדי זוסמן

נעים מאוד- עדי זוסמן

RD BSc MBA

דיאטנית ומאמנת בריאות, בעלת ניסיון של כמעט 30 שנה בתחום,

מייסדת ומנהלת המרכז האינטגרטיבי הראשון מסוגו בארץ  לטיפול במחלות מעיים ודרכי העיכול, "דרך הבטן"

הייתי בין המייסדים ולאחר מכן- ריכזתי והרצתי – בקורס גסטרו של עמותת עתיד, הכשרתי דיאטניות לעבוד בשיטתי וכעת שמחה לאפשר את הידע והניסיון הזה גם לדיאטנים~יות נוספים ~ות!

Pin It on Pinterest

Share This
דילוג לתוכן