הינכם מוזמנים לסדנת עומק מקצועית לדיאטנים ונטורופטים בנושא

השתלמות מוקלטת

נכון שגם לך היתה הקלה כשדיאטה דלת FODMAP הוכרה

כ Gold-standard לטיפול תזונתי בתסמונת המעי הרגיש?
ונכון שמאז זרמו הרבה מים בניאגרות
וכמות המטופלים שכבר ניסו את הדיאטה,
אך עדיין מרגישים רע,
רק הולכת וגדלה?

אז זהו, שגם אני קלטתי שזה לא מספיק!

לכן עם השנים של הטיפול המשולב בתסמונת המעי הרגיש
(גם שלי וגם של המטופלים של "דרך הבטן")
פיתחתי עוד כלים ושיטות להקל על הסבל.

וכעת אנחנו מזמינים אותך לקבל את הכלים הללו

בסדנת עומק בנושא הטיפול המשולב בתסמונת מעי רגיש

(כדי שלא יתרגז)

מה נלמד בסדנא?

  1. מהי תסמונת המעי הרגיש? אבחון וטיפולים תרופתיים.
  2. איך להשתמש בתזונה דלת FODMAP, למי היא מתאימה ולמי- לא?
  3. איך לעשות מודיפיקציה תזונתית בהתאם למטופל?
  4. איך ליישם את הטיפול התזונתי, הלכה למעשה, בסוגי תסמונת שונים?
  5. מהו SIBO , איזה סוגים מוכרים כיום, איך לאבחן ולטפל?
  6. מחלות דומות ל IBS- כיצד לזהות ולטפל בהתאם?
  7. פרו-, פרה- וסינביוטיקה – בתוספים ובמזונות.
  8. צמחי מרפא ותוספים אחרים.
  9. גוף-נפש – מה תזונאית צריכה לדעת ואיך להתייחס לנושא בקליניקה?
  10. תיאורי מקרה.

למי הסדנא מתאימה?

דיאטניות~ים,
נטורופתים~יות,
מטפלים בגישות משולבות
וגם רופאים שמתעניינים בעולם הטיפול האינטגרטיבי
ומעוניינים להרחיב את ארגז הכלים
(ומכאן- את הצלחותיהם בקליניקה)
בעולם של תסמונת המעי הרגיש – IBS.

להרשמה מהירה יש למלא את הפרטים כאן:

מי המרצים ?

דר' ריטה ברון

 רופאה בכירה במכון הגסטרואנטרולוגי קריה רפואית רמב"ם, מנהלת שירות תנועתיות מערכת העיכול (נוירו-גסטרואנרולוגיה) וחברת ועד החוג לנוירו–גסטרואנטרולוגיה של האיגוד הישראלי לגסטרואנטרולוגיה ומחלות הכבד.

עומר אריאלי BSc RD

 מטפל אינטגרטיבי ותזונאי קליני ,BSc RD מייסד המרכז "קל לעיכול".

עדי זוסמן RD BS MBA

תזונאית קלינית, מייסדת ומנהלת המרכז וביה"ס, מחברת הספר "דרך הבטן".

מתי ואיך?

מאחר ומדובר בהדרכה מוקלטת
ניתן לצפות בהדרכה בזמן שנוח לך
מהמחשב שלך, בנוחות שלך, אפילו בפיג'מה וכפכפים מהבית 🙂

הרצאות מוקלטות, וגם קבצים
שיעזרו לך ליישם מיד בקליניקה את החומר הנלמד:

  • קבצי סיכום ההמלצות
  • מדריך להכנסה הדרגתית של מזונות פרוביוטיים
  • תפריטים לדוגמא
  • מתכונים למאכלים סינביוטיים.

מה עוד יעזור לך ליישם הלכה למעשה?

 

בונוס לנרשמים:

קורס הכנת מזונות פרה-ביוטיים, הכולל מתכונים לכבישת ירקות  + פרוטוקולי טיפול למעי הרגיש/ז בהתאם לסוג. 

אני כבר משתוקק~ת להרשם!

מה גובה ההשקעה?

עלות הסדנה – 570 ₪ כולל מע"מ.

מחיר מיוחד לנרשמים עכשיו: 497 ש"ח בלבד 
יתאפשר תשלום בעד שלושה תשלומים

הנחה נוספת של 10% לבוגרי הקורס גסטרו אינטגרטיבי!

(הוצאה מוכרת לצרכי מס)

תרשמי אותי בבקשה

כדי שגם הטיפול בבעלי תסמונת המעי הרגיש יהיה יעיל יותר, מהנה יותר וימנע שחיקה!

נשמח לראותכם איתנו

Pin It on Pinterest

Share This
דילוג לתוכן