איך לטפל במעי הרגיש בגישה הגסטרו-אינטגרטיבית

וובינר לדיאטנים ומטפלים!

–ללא תשלום– 

בואי נודה על האמת: 

מטופלים עם IBS  עדיין מהווים אתגר עבור הרבה תזונאיות ותזונאים, גם המנוסים שבינינו.
אמנם אנחנו עמוק בעולם של תזונה דלת FODMAP, אבל עם יד על הלב- בלא מעט מקרים אנחנו עדיין לא מצליחים לעזור באמת למטופל.

הוא ממשיך לסבול מבטן "סוררת" ואת מסתובבת בתחושת תסכול וחוסר אונים, כי הרי עשית הכל נכון, אז מה הבעיה??

מה עושים?

משלבים גישות טיפוליות, יוצאים "מחוץ לקופסה" ועובדים בגישה האינטגרטיבית. רק בזכות הגישה הזו אנחנו ב"דרך הבטן" נהנים מאחוזי הצלחה גבוהים יחסית. את הגישה הזו אנחנו מלמדים בקורס גסטרואינטגרטיבי לתזונאיות.

אנחנו מקבלים המון שאלות ובקשות להתייעצות בפרטי ולכן החלטנו, לקראת פתיחת המחזור מס' 5 של הקורס,
לקיים את הוובינר הזה ולהביא עד אלייך, קולגה יקרה, את עיקרי הגישה הזו. כדי שכבר למחרת הוובינר תוכלי לייעץ עוד יותר טוב ומדוייק בקליניקה.

הצטרפו אלי לוובינר

23.9.20| 20:30| מהבית

על מה נדבר?

– איך לאפיין את תסמונת המעי הרגיש 

– איך להתאים את ההמלצות התזונתיות בצורה מדוייקת למצב המטופל

– טיפים לשיפור המצב המיקרוביאלי

– גוףנפש – כיצד להתייחס לזה בקליניקה של תזונאי/ת? 

איפה ומתי?

יום רביעי, 23.9

בשעה 20:30

(קישור נשלח מיד עם סיום ההרשמה)

מי המנחה של הוובינר?

עדי זוסמן

RD BSc M BA, דיאטנית קלינית, מייסדת ומנהלת המרכז

תזונאית קלינית, עם 30 שנות ניסיון, בהתמחות במחלות מעיים והפרעות במערכת העיכול.

לאורך השנים בהם עבדה בקופות חולים וחברות גדולות, הבינה שלא די בייעוץ תזונתי קונבנציונלי למחלות מעיים, הנלמד באקדמיה,
ופיתחה שיטת טיפול מיוחדת, אותה מכנה "שיטה גסטרו- אינטגרטיבית", קרי- משולבת.

עדי מלמדת ומכשירה תזונאים לטפל על פי השיטה שלה שמוכיחה עצמה
שוב ושוב בקבלת תוצאות יוצאות דופן בקרב מטופלים.

מרצה מבוקשת בכנסים והשתלמויות לאחיות, רופאים ודיאטנים. הקימה ומנהלת את הפורום הגדול
ביותר בפייסבוק לחולים כרוניים "לחיות בשלום עם קרוהן וקוליטיס".

Pin It on Pinterest

Share This
דילוג לתוכן