המקום לקבל ידע וכלים מקצועיים לטיפול תזונתי מקיף בגישה אינטגרטיבית, הרואה את האדם כיחידה שלמה ומורכבת של גוף-נפש, ואת הפרעות ומחלות מערכת העיכול – כביטוי של מצוקת הגוף, הדורשת טיפול תזונתי מקיף, רגיש והוליסטי!
קורס המועבר באמצעות זום + הקלטות,
נגיש מכל מקום ובכל זמן
עם תמיכה וליווי קבוצתי
קולגה יקרה,
כמה פעמים הרגשת עם מטופל שאת יודעת מה צריך לעשות בתיאוריה,
אבל בפועל הוא לא הצליח לפתור את הבעיות במערכת העיכול?
למדת המון. את כל המחקרים.
אבל בפרקטיקה היומיומית – זה לא מספיק,
או לא מתאים,
או לא ניתן ליישום או
סתם לא עובד.
כמה פעמים שהרגשת שלא באמת הצלחת לעזור לו כמו שרצית?
בואי נודה על האמת: בעיות ומחלות מעיים ודרכי העיכול – הם סוג של "עז" בקליניקות תזונה.
לא משנה אם המטופל פנה אליך עם סכרת, השמנה, בעיות לב או גיל המעבר,כל עוד מערכת העיכול אינה רגועה, זה יקשה עלינו מאוד לעזור לו!
והתוצאה? המטופלים נושרים, לא מתמידים, ואנחנו חוות תסכול ושחיקה…
לאחר שחייתי (בתסכול רב) עם השאלה הזו כמה שנים,
יצאתי לחפש את התשובות.
ומצאתי כמה טובות!
ואת התוצאות שבשטח שדיברו בעד עצמן,
של מעל 30 שנות למידה והתנסות עצמית, מקצועית וקלינית,
ארזתי בקורס חדשני ומיוחד.
עד כה עברו את הקורס מעל 130 דיאטניות, נטורופתים ואף רופאים, הוא מתעדכן כל הזמן!
אז אם גם את רוצה:
+ להחזיר את השליטה לקליניקה
+ לדעת לא רק להתאים תפריט, אלא להנהיג את המטופל נכון
+ לעזור למטופל להתמיד ולהצליח
+להיפתח ולהתמקצע בתחום מרתק וחיוני
+ להעמיק את חווית הטיפול שלך ולהעביר אנשים תהליכים משמעותיים יותר
+ להיחשף לעולם מקצועי וטיפולי נוסף ורחב
בואי להיות מטפלת טובה יותר בתחום מחלות והפרעות מעיים ודרכי העיכול!
אני מזמינה אותך לקורס המועבר באמצעות זום – כדי שיהיה לך נוח להתחבר מכל מקום!
גסטרואנטרולוגיה אינטגרטיבית לתזונאים
שבו מחכים לך המידע והכלים שמרכיבים את השיטה ההוליסטית לעזור למטופלים שלך להגיע לרימיסיה ולהישאר בה לאורך זמן!
מה מיוחד בקורס הזה ואיך הוא יכול לתרום לך?
בקורס מובנה זה אנחנו הולכים ללמד את השיטה לפיה אנחנו עובדים במרכז "דרך הבטן"
אשר
תאפשר לך לגשת בצורה שונה לפתולוגיה איתה מגיע המטופל
וכך להציע פתרון שמבוסס לא רק על הסימפטומים,
אלא על ראיה הוליסטית מעמיקה,
המתייחסת לשורשי הבעיה,
ומציעה פתרונות הבנויים על תורות תזונה שונות, מסורתיות וחדשניות,
בשילוב שימוש מושכל בצמחי מרפא, תוספי תזונה, תרגילי גוף, נשימות ומדיטציות
בוגרי הקורס ידעו:
- לזהות את המקורות התזונתיים והרגשיים של המטופל בהקשר לפתולוגיה שלו
- לתת מענה באמצעות המלצות תזונתיות, תוספי תזונה וצמחי מרפא
- להמליץ על תרגילי גוף ונשימות, כולל טיפים פשוטים וישימים, להקלה על המצב
- לזהות מתי להפנות את המטופל לקבלת עזרה רפואית דחופה ומתי ניתן לתמוך בו מרחוק בתנאים אמבולטוריים
- יהיו מסוגלים להנחות את המטופל בהגעתו לרמיסיה ושמירה עליה לאורך זמן עם כל הפרעה או מחלה של מערכת העיכול (בהתאם לסילבוס הקורס)
יש לך שאלה?
למי הקורס מיועד?
- לתזונאים~יות קליניים~יות, בעלי תואר במדעי התזונה ורשיון של משרד הבריאות,
- לבוגרים של לימודי התזונה הקלינית, לפני או אחרי הסטאג', המעוניינים להרחיב את ידיעותיהם בתחום מרתק זה.
- לנטורופתים מוסמכים או בשנה האחרונה ללימודיהם
*הקורס מתאים גם (אך לא רק) למי שמעוניין להתמחות בתחום גסטרו וגם למי שרוצה להוסיף לעצמו עוד כלים ויכולת טיפולית במסגרות השונות (קופות חולים, קליניקה פרטית)
האם הקורס מקנה תעודה?
לעומדים בדרישות הקורס תוענק תעודה.
דרישות הקורס: עמידה במבחן הסיום בציון 75 לפחות.
כיצד הקורס בנוי?
הקורס מורכב מ-46 שעות אקדמיות של הרצאות המועברות באמצעות זום + הרצאות בונוס, מוקלטות מאת מטפלים ורופאים בכירים בתחום.
כל ההרצאות מוקלטות וזמינות באתר הקורס.
המשתתפים נהנים מאפשרות להתייעץ לאורך כל הדרך בקבוצות ווטסאפ ופייסבוק סגורות.
בונוס יקר ערך: סדנת בישול והתססה במטבחה של עדי זוסמן שילמד אותך, הלכה למעשה, להכין מאכלים פרוביוטיים ולהעביר את הידע הזה – למטופליך!
מפגש און ליין לשאלות ותשובות + דיון במקרים מורכבים.
המשתתפים מקבלים קבצים נלווים עם הנחיות וסיכום כתוב של ההרצאות. כמו כן מקבלים מתכונים והנחיות כתובות להקלה על תרגול הטיפול והייעוץ בקליניקה
בסוף הקורס, לאחר הבחינה המסכמת, יש אפשרות להתנסות במפגש במסלול סופרויז'ן, בו משתתפות רק בוגרות ובוגרי הקורס!
בונוס נוסף: הרצאה ומדריך לשיחת היכרות למתעניין שעוזרת לך להפוך את המתעניין- למטופל בקליניקה הפרטית שלך (שיחת מכירה במבנה המתאים לבעלי מקצוע טיפולי /ייעוצי).
בונוסים מיוחדים למשתתפי המחזור הקרוב:
חודש ראשון של מסלול סופרויז׳ן להתייעצות שוטפת והשתתפות במפגשי קהילת הסופרויז'ן לניתוח מקרים, שאלות ותשובות
מפגש זום של דיון ומענה לשאלות. כדי שלא תשארו עם נושאים לא פטורים!
קבוצות ווטסאפ ופייסבוק סגורות
שמלווה את הקורס ומאפשרת לך להיות בקבוצה לומדת, מקיימת דיונים מקצועיים – שלא תרגיש~י לבד לרגע!
ספר ״דרך הבטן״ שהפך לרב מכר באמזון- בגרסה דיגטלית.
מפגש אישי עם עדי זוסמן להתייעצות ומנטורינג בנושאים מקצועיים או עסקיים.
– ל 10 הנרשמים הראשונים בלבד.
סדנת בישול והתססה
להכנת מאכלים פרוביוטיים – הלכה למעשה! כולל קבלת דוגמיות של משקאות פרוביוטיים להמשך השימוש בבית
שווי כל הבונוסים שאותם מקבלים הנרשמים במתנה הוא כ 3700 ש"ח
מתי ואיפה?
רוב הקורס מתקיים באמצעות זום!
ההרצאות מועברות בלייב בימי ה' 09:30-11:00, החל מתאריך 18.07.24 .
כל ההרצאות מוקלטות ועולות לאתר הקורס, זמינות עבורך מרגע ההרשמה למשך שישה חודשים שלמים (די והותר להשלמת הלימוד).
בנוסף, ניתן לצפותבזמן ובמקום שנוח לך בשיעורי העשרה מוקלטים.
כמו כן, לרשותך תמיכה ומענה על שאלות בקבוצות הקורס של הקורס ואפשרות להיבחן לצורך קבלת התעודה
מה ההשקעה בקורס?
ההשקעה שלך בקורס, שישדרג לך לאין ערוך את יכולת הטיפול שלך ויפתח אופקים חדשים בגישה הטיפולית בכלל, היא
3,620 ש"ח + מע"מ
ניתן לשלם ב-5 תשלומים שווים של 724 ש"ח + מע"מ (847.1 ש"ח כולל)
התשלומים אינם תופסים מסגרת אשראי
תזכורת לעצמאיםיות: קורס מקצועי הינו הוצאה מוכרת לצרכי מס!
5% הנחה למשלמים בתשלום אחד כך שהעלות תהיה 3,439 ש"ח + מע"מ
הזינו קוד קופון – מזומן
** במידת הצורך, ניתן לבטל עד 7 ימים מרגע הרכישה ולקבל החזר מלא בניכוי 250 ש"ח דמי ביטול
יש לך שאלה?
מה מספרים בוגרי הקורס?
מי אני ולמה ללמוד ממני?
דיאטנית ומאמנת בריאות, בעלת ניסיון של כמעט 30 שנה בתחום,
מייסדת ומנהלת המרכז האינטגרטיבי הראשון מסוגו בארץ לטיפול במחלות מעיים ודרכי העיכול, "דרך הבטן"
הייתי בין המייסדים ולאחר מכן- ריכזתי והרצתי – בקורס גסטרו של עמותת עתיד, הכשרתי דיאטניות לעבוד בשיטתי וכעת שמחה לאפשר את הידע והניסיון הזה גם לדיאטנים~יות נוספים ~ות!