אנטינוטריינטים במזון –

השפעתם על בריאות מערכת העיכול ודרכי עיבוד לניטרול שלהם

וובינר לקהל מקצועי

(ללא תשלום)

אנטינוטריינטים במזון

השפעתם על בריאות מערכת העיכול
ודרכי עיבוד לנטרול שלהם

יום א 31.03.24 בשעה 20:00

כמה פעמים הופתעת לגלות שאותה המלצה על דגנים מלאים "עוברת" טוב אצל מטופל אחד,

וממש לא מסתדרת במערכת העיכול של מטופל אחר?

אולי שמת לב במטבח שלך לתופעות מוזרות של מי הבישול של אורז או קינואה ולא ידעת מה לעשות עם זה?

או שמעת על הנושא של אוקסלטים בירקות ירוקים, אבל לא ידעת איך להתייחס לזה הלכה למעשה?

 

נושא של אנטי נוטריינטים עולה לכותרות בשנים האחרונות בהקשרים של תזונת פליאו, קטוגנית ואחרות.

אבל המידע לא אחיד ומבולבל, 

מקשה על איש/ת מקצוע לעשות עם זה יישום בקליניקה.

 

בהרצאה זאת ריכזתי עבורך, קולגה יקרה, את עיקרי הדברים, כולל מחקר ויישום במטבח ,

כדי שתוכלי להדריך את מטופלייך בצורה המדויקת ביותר.

 

במיוחד אלה הסובלים ממחלות והפרעות במערכת העיכול.

על מה אנחנו הולכים לדבר בהרצאה?

1. מה זה אנטי-נוטריינטים?
2. כיצד הם משפיעים על הבריאות בכלל ועל בריאות מערכת העיכול- בפרט?
3. מה לעשות כדי להמנע מהנזקים שלהם?
4. תכל׳ס- כיצד להנחות מטופלים בקליניקה למזער את השפעת האנטי-נוטריינטים?
5. דיון ומענה לשאלות

איפה ומתי ?

הוובינר מתקיים בזום

ביום ראשון, 31.03.24 בשעה 20:00

ההשתתפות- ללא תשלום, בהרשמה מראש כאן

על המנחה

עדי זוסמן

RD BSc M BA, דיאטנית קלינית, מייסדת ומנהלת המרכז

תזונאית קלינית, עם 30 שנות ניסיון, בהתמחות במחלות מעיים והפרעות במערכת העיכול. מחברת הספר "דרך הבטן" (רב מכר באמזון)

לאורך השנים בהם עבדה בקופות חולים וחברות גדולות, הבינה שלא די בייעוץ תזונתי קונבנציונלי למחלות מעיים, הנלמד באקדמיה,
ופיתחה שיטת טיפול מיוחדת, אותה מכנה "שיטה גסטרו- אינטגרטיבית", קרי- משולבת.

עדי מלמדת ומכשירה תזונאים לטפל על פי השיטה שלה שמוכיחה עצמה
שוב ושוב בקבלת תוצאות יוצאות דופן בקרב מטופלים.

מרצה מבוקשת בכנסים והשתלמויות לאחיות, רופאים ודיאטנים. הקימה ומנהלת את הפורום הגדול
ביותר בפייסבוק לחולים כרוניים "לחיות בשלום עם קרוהן וקוליטיס".

Pin It on Pinterest

Share This
דילוג לתוכן