
איזו רגישות לגלוטן יש לך?
בואו לברר זאת אחת ולתמיד!
בהרצאה זאת נגלה לך איזה רגישויות עלולות להיות לך,
איך לגלות האם יש לך צליאק בלי הצורך לאכול גלוטן ולסבול מהתופעות שמפריעות לך
וכך לנפות את המזונות המתאימים לך בתזונתך!
- אם הסימפטומים שיש לך אינם תואמים את הבדיקות הרבות שביצעת
- אם לאחר שניסית כל מיני דיאטות יש לך עדיין תופעות בלתי מוסברות – במערכת העיכול, במפרקים, בעיניים או בעור
- אם הבטן ממשיכה “לשגע” אותך בלי שום סיבה נראית לעין
יתכן ויש לך רגישות למזונות או צליאק בלתי מאובחנים!


אי-סבילות למזון, הינה תופעה נפוצה – ההערכה היא שכ- 25% מהאוכלוסייה סובלים ממנה.
צליאק היא הקצה הקיצוני ביותר של ספקטרום הרגישויות לגלוטן.
אנשים עם אי-סבילות למזונות מסוימים, חווים סימפטומים מגוונים, החל מבעיות עיכול ומחלות מעיים, דרך צרבות, כאבי בטן, תסמונת המעי הרגיז/ש ועד לדלקות מפרקים, תופעות עוריות ודלקות עיניים, ועד מיגרנות ונדודי שינה. הסימפטומים לרוב מציקים ופוגעים באיכות החיים.
במקביל, הבדיקות הקיימות לצליאק לא תמיד מדויקות,
במיוחד במקרים של הימנעות מוקדמת מגלוטן, אשר מונעת לגלות את המחלה בכל הגילאים.
ביצוע בדיקת רגישות למזון יכולה לדייק ולמקד את המלצות התזונה,
ביצוע בדיקה גנטית לצליאק – יכולה לחסוך שנים של הימנעות מיותרת או אי הימנעות פוגענית!
על מנת להבין את התופעות הללו ולדעת איזה בדיקות לבחור, יזמנו את ההרצאה המקוונת הזאת!
השאלות שניתן עליהן מענה בהרצאה:
- מה ההבדל בין בדיקת רגישות לבדיקת אלרגיה?
- האם אפשר לבצע את הבדיקות הללו בקופות חולים?
- אילו מזונות נבדקים?
- כיצד מבוצעות הבדיקות?
- למי זה מתאים?
- דיון ומענה לשאלות הקהל.
ההרצאה מתקיימת ללא תשלום, אך בהרשמה מוקדמת.
מתי ואיך?
יום ב’, 24.03.25, ב- 20:00.
תהיה הקלטה?
כן, אבל רק עבור הנרשמים.
כדאי להעביר לאחרים?
ברור, זאת מצווה!


מי אנחנו ולמה לך לסמוך עלינו?

אנחנו “דרך הבטן” – מרכז לבריאות הוליסטית של מערכת העיכול,
שהוקם ב 2015 ע”י עדי זוסמן RD,
תזונאית ומאמנת בריאות,
מפתחת של הגישה האינטגרטיבית לבריאות מערכת העיכול,
מחברת ספר רב המכר הבינלאומי You Gut This,
מרצה ומנחה מבוקשת.


