קולגה יקר/ה,
גם לך יש הרבה שאלות ותהיות סביב הנושא של
בדיקות רגישות למזונות ?
אם כן, אנחנו מזמינים אותך
להרצאה לצוות מקצועי
שתשפוך לך אור על הנושא!
כמוך,
גם אני לא הייתי בטוחה פעם לגבי הבדיקות הללו.
שאלתי את עצמי שאלות כמו:
זה אמין?
זה מגובה מחקר?
למה אין על זה קונצנזוס?
הסקרנות אולי הרגה את החתול,
אבל עבור אנשי מקצוע – סקרנות זה המצפן לנוע לאורו!
לכן הלכתי לקרוא, לחפש מידע, להצליב נתונים ולחפש חברה אמינה שאפשר להשתמש בציוד שלה.
גיליתי דברים ששינו לי לגמרי את ההתייחסות שלי לנושא.
כבר ב 2016 הכנסתי בדיקות רגישות למזון כחלק משירותי "דרך הבטן".
מאז ועד היום- ראינו מאות מטופלים מדייקים את התזונה שלהם,
ממליצים לחברים ומשפחה,
והכי חשוב – מרגישים טוב יותר!
ומאחר שמדובר בתופעה שסובלים ממנה כ 20% מהאוכלוסייה,
ומאחר שכל איש ואשת מקצוע יכולים לדייק את ההנחיות התזונתיות שלהם בעזרת הבדיקה הזאת,
החלטנו לפתוח את הדלת לעולם הזה
ולשתף את הקולגות שלנו –
ברזי השימוש המושכל בבדיקות רגישות למזון!
איך?
באמצעות הרצאה מקוונת, ללא תשלום
שתתקיים ביום ג', 24.12.24, בשעה 10:00.
מי אנחנו?
נעים להכיר: ביה"ס של "דרך הבטן", המרכז הראשון מסוגו בישראל המתמחה בטיפול במחלות והפרעות מעיים ודרכי העיכול בגישה הוליסטית.
המרכז הוקם בשנת 2015 ומנוהל ע"י עדי זוסמן Bsc MBA RD, תזונאית קלינית ומטפלת,
מייסדת השיטה האינטגרטיבית, מחברת רב המכר "דרך הבטן- הגישה המשולבת לחיים בריאים עם ועל אף מחלות והפרעות במערכת העיכול", שיצא לאור בישראל ב 2022, וכבר תורגם לשפות נוספות.
מאז 2018 בית הספר מקיים קורסים והשתלמויות לאנשי מקצוע, הרוצים לקבל ידע בגישה משולבת בתחום מערכת העיכול.
מה מחכה לך בהרצאה?
- Nהסבר והגדרה של רגישות מול אלרגיה.
- Nסיבות להתפתחות רגישויות למזון.
- Nהתאמה של הבדיקה לפי התוויות (באיזה מקרים מתאים ובאילו- אין לזה משמעות), בהתאם למידע הקיים במחקר.
- Nעבודה נכונה עם הבדיקה.
- Nהדרכה תזונתית בעקבות הבדיקה.
- Nתיאורי מקרה.
- Nדיון ומענה לשאלות.
ההרצאה בחסות חברת דין דיאגנוסטיקה – משווקת של ערכות לבדיקה מבית Aeskucare.